Bezoek onze showroom

Wil je graag je nieuwe meubel in het echt komen bekijken of vindt je het leuk om wooninspiratie op te komen doen?
Je bent van harte welkom in onze showroom.

Bekijk in Google Map

Route

Beschikbaarheid producten in de winkel

Kom je een specifiek product bekijken in onze winkel? Controleer dan eerst de beschikbaarheid van het meubel in de showroom. Je vindt de beschikbaarheid onder de kop “Bekijk in de winkel”

Product aanwezig in onze showroom: Staat dit er bij? Dan is het identieke product in onze showroom te bezichtigen. Wel kan het voorkomen dat het product dan in een andere maat of kleur aanwezig is. Wil je weten of jouw specifieke maat of kleur te bezichtigen is in onze showroom? Bel of Whatsapp dan onze klantenservice of laat je informeren in onze winkel aan de hand van kleurstalen of een meetlint.

Vergelijkbaar product aanwezig in onze showroom: In onze showroom hebben we niet het identieke meubel staan, maar kan je wel een idee krijgen van de kwaliteit en functionaliteit omdat er in de winkel een exemplaar van dezelfde leverancier aanwezig is. Aan de hand van kleurstalen kan onze verkoopadviseur je dan een goed beeld geven van je nieuwe meubel.

Niet aanwezig / Online-only deal: Het product is helaas niet aanwezig in de showroom gezien het hier een online-only deal betreft. Zo houden we de prijzen voor iedereen zo laag mogelijk. Uiteraard ben je wel welkom in onze showroom voor wooninspiratie of meer informatie over een online-only product.