Tv-Wandmeubels

Voorgestelde filters
Vanaf 639 Vanaf 549
Vanaf 639 Vanaf 549
Antraciet BetonAntraciet Beton
Donker EikenDonker Eiken
EikenEiken
Hoogglans WitHoogglans Wit
Hoogglans Zwart/AntracietHoogglans Zwart/Antraciet
Vanaf 499 Vanaf 249
Vanaf 419 Vanaf 369
Vanaf 499 Vanaf 435
Vanaf 399 Vanaf 349
Vanaf 1.099 Vanaf 949
Vanaf 529 Vanaf 459
1.059
1.280
1.280
1.280
855
855
1.300
1.300
1.300
1.300
940
940
940
755

Tv-Wandmeubels: Zwevend wandmeubel voor onder je televisie

Tv-Wandmeubel voor onder je televisie kopen? Het geeft je woonkamer juist die strakke en opgeruimde look waar je naar op zoek bent. Bij Home Discounter heb je keuze uit een zeer groot assortiment tv-wandmeubels: Van heel groot tot een enkel rechthoekige zwevend element om je soundbar netjes in op te bergen.

De voordelen van een zwevend Tv-Wandmeubel

Een zwevend tv-wandmeubel oftewel een tv-woonwand is multifunctioneel en bergt je televisie, audio en playstation handig op. Dit zorgt voor een opgeruimd eindresultaat! Sommige tv-wandmeubels hebben ook een vitrine of opbergkast gedeelte wat ruimte biedt om spullen tentoon te stellen.

Tv-Wandmeubels per interieurstijl

Net als onze andere meubels bieden wij ons assortiment aan tv-wandmeubels in iedere interieurstijl. Een tv-wandmeubel of zwevend tv meubel komt toch vaak wel overeen met een van de populaire woonstijlen van dit moment, namelijk: Modern. Een tv-wandmeubel geeft een modern en strak uiterlijk tegen een vlakke muur. In combinatie met een blind gemonteerde televisie aan de muur boven het tv-meubel, geeft dit een uitermate modern en strak uiterlijk. TIP: Combineer meerdere zwevende wandelementen om tot een eigen samenstelling te komen Tv-Wandmeubels bieden we aan in een zeer breed assortiment: Van een enkele zwevende kast tot een brede set waar het lijkt alsof je televisie in een boekenkast is opgeborgen.

Zo kies je een kwalitatief zwevend tv-meubel

Soms is het lastig om de kwaliteit van een zwevend tv-meubel of tv-wandmeubel te herkennen. Zeker wanneer je dit meubel online aanschaft, kan er onduidelijkheid zijn over de kwaliteit van het product. Alle tv-wandmeubels van Home Discounter worden geproduceerd in Europa en hebben in de regel een solide bouw. Ze zijn gemaakt van geperst hout met een melanine afwerking. Dit maakt ze uitermate geschikt voor een intensieve belasting. Verder is een kwalitatief tv-meubel te herkennen aan:
  • De degelijke bouw van het tv-wandmeubel. Er wordt gebruik gemaakt van soft-close systemen en de panelen zijn niet hol of gevuld met karton.
  • Een breed aanbod in het meubel: Al onze tv-wandmeubels zijn geschikt voor televisies tot 75 inch. Let hierbij wel op de breedte van je tv en het specifieke tv-meubel die je voor ogen hebt
  • Een betrouwbare ophanginstallatie: Doordat onze producten binnen de EU worden geproduceerd, wordt er niet gebruik gemaakt van goedkoop montage materiaal. Wel zo handig wanneer je je kostbare Hifi set opbergt in het meubel!
  • Duidelijke montage instructies en handleiding. Al onze tv-wandmeubels zijn uitgerust met een degelijke.
  • Soft close functie op tv-wandmeubels: Door de soft-close functie op de meubels wordt voorkomen dat je vingers knelt tussen de lades en het meubel langer meegaat.
  • Het gebruik van veiligheidsglas
  • Kabeldoorvoeren en gaten voor het doorvoeren van kabels ten behoeve van hifi of televisie uitrusting.

Tv-wandmeubel aanschaffen bij Home Discounter

Onze tv-wandmeubels zijn een echte eye-catcher in je woonkamer. Advies nodig? Neem gerust contact op met onze productspecialisten die je maar al te graag helpen met het uitzoeken van het perfecte zwevende tv-meubel of wandsysteem.